FESTMÅLTID

Vi har även cateringverksamhet med utkörning, där vi ordnar både kall och varm mat. Vid catering på kvällar och helger gäller ett minimum antal om 30 personer i lokalen.

FÖRRÄTTER

  • Skagerntoast
  • Marinerade kräftstjärtar på bädd av roccula, babyspenat & avocadocream
  • Parmaskinka med grön sparris o cantadoucreme

VARMRÄTT – FISK

  • Kaljohansvamphalstrad Gösfilé med tomatvinägrett och skaldjursrisoni
  • Stekt röding med potatispuré, färsk sparris och paprikasmörsås
  • Ugnstekt lax med citronsås och färsk potatis

VARMRÄTT – KÖTT

  • Helstekt oxfile med gräddkokta murklor
  • Helstekt fläskfilé med cognacsås och ugnsstekta grönsaker
  • Porterstek med gelé
  • Timjanstekt lammytterfilé med rökvinsky och vitlökssmör

DESSERT

  • Pannacotta med säsongens bär
  • Chokladfudgetårta med vispgrädde
  • Cheesecake med hallonsås
Valfri potatis serveras till alla varmrätter. Priser ovan inkl moms. OBS! Prisändringar kan ske pga. väsentligt ändrade råvarupriser!